A A A K K K
для людей із порушенням зору
Старокозацька громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Сесії сільської ради №104-VІІ «Р І Ш Е Н Н Я Про надання гр. Трухонь Тетяні Вікторівні на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність, для ведення особистого селянського господарства, орієнтованою площею – 0,1000 га, за адресою: Одеська область, Білгород-Дністровський район, с. Старокозаче, Пушкіна, 20 (в межах населеного пункту) .»

Кількість переглядів: 250
Скликання: VII скликання 2017 року
Сесія: 19 сесія
Тип документу: Сесії сільської ради
Дата прийняття: 12.04.2018
Дата оприлюднення: 30.07.2019
Номер документу: 104-VІІ
Назва документу: Р І Ш Е Н Н Я Про надання гр. Трухонь Тетяні Вікторівні на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність, для ведення особистого селянського господарства, орієнтованою площею – 0,1000 га, за адресою: Одеська область, Білгород-Дністровський район, с. Старокозаче, Пушкіна, 20 (в межах населеного пункту) .
Прикріплені файли:
  1. Р І Ш Е Н Н Я сесії 104-VІІ (0.01 МБ)

Керуючись ст. 33 Закону України „ Про місцеве самоврядування в Україні ”, ст.ст. 12 п.1б), 40,  118 п.1,2, 121 п. б), г), Земельним кодексом України, ст. 50 Закону України «Про землеустрій», розглянувши заяву гр. Трухонь Тетяні Вікторівні про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність, орієнтованою площею – 0,1000 га, із земель сільськогосподарського призначення, для ведення особистого селянського господарства, за адресою: Одеська область, Білгород-Дністровський  район, с. Старокозаче, вул. Пушкіна, 20 (в межах населеного пункту)  Старокозацька сільська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

  1. Надати дозвіл гр. Трухонь Тетяні Вікторівні на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність, орієнтовною площею - 0,1000 га, із земель сільськогосподарського призначення, для ведення особистого селянського господарства за адресою: Одеська область, Білгород-Дністровський  район, с. Старокозаче,                              вул. Пушкіна, 20  (в межах населеного пункту)

 

2.       Рекомендувати гр..Трухонь Тетяні Вікторівні замовити та укласти договір на виготовлення проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність назначеної у п. 1 земельної ділянки, з відповідною землевпорядною організацією, яка має дозвіл на виконання даного виду робіт

 

3.   Розроблений в установленому порядку проект землеустрою  щодо відведення земельної ділянки  у власність подати на розгляд та затвердження сесії Старокозацької сільської ради.

 

4.   Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань  аграрної політики, раціонального використання земельних ресурсів, будівництва, екології та охорони навколишнього середовища (голова Дубина М.Й. ).


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь