Старокозацька громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Сесії сільської ради №12-VІІ «Р І Ш Е Н Н Я Про порядок виконання бюджетів Козацької, Крутоярівської, Петрівської сільських рад до завершення бюджетного періоду»

Кількість переглядів: 321
Скликання: VII скликання 2017 року
Сесія: 14 сесія
Тип документу: Сесії сільської ради
Дата прийняття: 14.11.2017
Дата оприлюднення: 19.07.2019
Номер документу: 12-VІІ
Назва документу: Р І Ш Е Н Н Я Про порядок виконання бюджетів Козацької, Крутоярівської, Петрівської сільських рад до завершення бюджетного періоду
Прикріплені файли:
  1. Р І Ш Е Н Н Я сесії 12-VІІ (0.02 МБ)

Керуючись   статтями  26, 59  Закону України « Про місцеве самоврядування  в Україні», статтею 8 Закону України «Про добровільне об’єднання територіальних громад» та п. 3  ч. 2 статті 22 Бюджетного кодексу України,  Регламентом Старокозацької сільської ради, затвердженого рішенням Старокозацької сільської ради від 14.11.2017 № 7-УІІ,  Старокозацька сільська рада

 

 

ВИРІШИЛА:

 

1.На час проведення реорганізації Козацької, Крутоярівської, Петрівської сільських рад, повноваження щодо забезпечення окремого виконання бюджетів сільських рад, що об’єдналися,  здійснює голова Комісії з реорганізації Козацької, Крутоярівської, Петрівської сільських рад Бойко В.В.

2.  Відповідно до п.6.2. Порядку відкриття  та закриття рахунків у національній валюті в органах Державної казначейської служби України, затвердженого наказом Міністерства фінансів України № 758, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 18  липня 2012 року № 120621518 установити, що :

2.1. Право першого підпису платіжних, розрахункових, інших фінансових і банківських документів Козацької, Крутоярівської, Петрівської сільських рад, що об’єдналися в Стаарокозацьку сільську раду,  надати Бойку Вадиму Валерійовичу - голові Комісії з реорганізації Козацької, Крутоярівської, Петрівської сільських рад. Надати право Бойку Вадиму Валерійовичу підписувати розпорядження про виділення коштів загального та спеціального фондів Козацької, Крутоярівської, Петрівської сільських рад.

2.2.Право другого підпису   платіжних, розрахункових,  інших фінансових і банківських документів Козацької, Крутоярівської, Петрівської сільських рад, що об’єдналися в Старокозацьку сільську раду надати:

  • Головному бухгалтеру Козацької сільської ради  Мирзі Оксані Сергіївні;
  • В.о. головного бухгалтера Крутоярівської сільської ради  Бурдух Карині Геннадіївні;
  • В.о. спеціаліста з бухгалтерського обліку Петрівської сільської ради  Сікун Надії Миколаївні

 

3. Бухгалтерам  відповідних сільських  рад підготувати та надати в установленому  законодавством порядку до органів Державної казначейської служби України  картки зі зразками підписів та інші необхідні документи.

4. Бюджети  Козацької, Крутоярівської, Петрівської сільських рад,  виконуються  окремо до закінчення бюджетного періоду.

5. Старокозацька сільська рада може вносити зміни до рішень про місцеві бюджети, прийняті сільськими радами.

6. До завершення періоду окремого виконання бюджетів Козацької, Крутоярівської, Петрівської сільських рад , функції  здійснюють:

  1. Відповідні місцеві фінансові органи, створені до обєднання  територіальних громад;
  2. голова Комісії з реорганізації Козацької, Крутоярівської, Петрівської сільських рад  Бойко В.В., якщо у відповідних територіальних громадах місцеві фінансові органи не були створені згідно із законом.

3) залишки коштів на кінець бюджетного періоду  бюджетів Козацької, Крутоярівської, Петрівської сільських рад, що об єдналися, перераховуються до бюджету Старокозацької  сільської  ради  на підставі платіжних доручень за підписом голови Комісії з реорганізації Козацької, Крутоярівської, Петрівської сільських рад Бойком В.В.

  7. Уповноважити  бухгалтерів Козацької, Крутоярівської, Петрівської сільських рад, що об’єдналися, здійснювати підготовку документів щодо виконання дохідної і видаткової частин відповідних бюджетів.

  8.  Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з  питань фінансів, бюджету, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва( голова Щербина Ю.І.)


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь