Старокозацька громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Міжнародний день боротьби з сексуальним насильством, пов'язаним з конфліктом

Дата: 19.06.2024 10:18
Кількість переглядів: 30

Фото без опису

19 червня – Міжнародний день боротьби з сексуальним насильством, пов'язаним з конфліктом (СНПК).

Від початку повномасштабного вторгнення Росії до України, UNFPA, Фонд ООН у галузі народонаселення в Україні, співпрацює з Урядом задля підтримки постраждалих від сексуального насильства, зумовленого війною.

Вже понад два роки за ініціативи Офіс Віцепрем’єрки з питань європейської та євроатлантичної інтеграції та підтримки UNFPA в Україні працює мережа Центри допомоги врятованим, де постраждалі можуть отримати комплексну соціально-психологічну та юридичну підтримку конфіденційно та безумовно. Також функціонує онлайн-платформа «Аврора», де постраждалі від насильства, зокрема сексуального, що зумовлене війною, можуть отримати необхідну психотерапевтичну підтримку.

«На жаль, наслідки насильства неможливо швидко подолати, але наш довгостроковий підхід спрямований на те, щоб допомогти постраждалим відновитися та реінтегруватися у свої громади. Наші колективні зусилля мають бути зосереджені на підтримці та зціленні постраждалих від сексуального насильства, пов'язаного з конфліктом», – зазначає Массімо Діана, Представник UNFPA в Україні.

Читайте повну заяву Массімо Діани до Міжнародного дня боротьби з сексуальним насильством в умовах конфлікту за посиланням: https://t.ly/9rciH


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь