Старокозацька громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Неформальне навчання за професією «перукар»

Дата: 21.10.2023 10:04
Кількість переглядів: 51

 

Професія «перукаря» одночасно цікава та дуже творча. Якщо ви запланували опанувати її, та вже маєте певні професійні компетенції, головний секрет  неформальне навчання в Одеському центрі професійно-технічної освіти ДСЗ. У вас все обов’язково вийде. Потрібно лише запастися терпінням, завзяттям та бажанням.  

Одеський ЦПТО одночасно має статус Кваліфікаційного центру, де є можливість підтвердити результати неформального навчання за 11 професіями, зокрема «перукар», та отримати свідоцтво встановленого зразка.

Улітку 2023 року  до Білгород-Дністровської філії Одеського обласного центру зайнятості звернулася Ганна. Вона мала досвід роботи перукаря, але не мала відповідного документа про  професійну освіту. Фахівець з профнавчання Анастасія Земляна-Украінчук запропонувала їй підтвердити свої професійні навички у Кваліфікаційному центрі. Незабаром Ганна пройшла процедуру оцінювання результатів неформального навчання: у перший день – анкетування  та тестування з професійно-теоретичної підготовки, у другий день – виконала практичну кваліфікаційну роботу.  Її  приємно вразила матеріально-технічна база центру та професіоналізм викладачів.

Ганна вдячна фахівцям Білгород-Дністровської філії Одеського ОЦЗ, що змогла скористатися послугою підтвердження кваліфікації за результатами неформального навчання, отримала свідоцтво державного зразка  та стала на крок ближче до мети.

 

 

 

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь