Старокозацька громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

ОГОЛОШЕННЯ про проведення конкурсу з відбору суб'єктів оціночної діяльності для проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки

Дата: 13.12.2021 10:48
Кількість переглядів: 419

 

Назва та місце знаходження органу, що проводить конкурс:  Старокозацька сільська рада Білгород-Дністровського району Одеської області, 67730, Одеська область, Білгород-Дністровський р-н, село Старокозаче, вул. Соборна, 34.

Назва об’єкту:  земельна ділянка несільськогосподарського призначення, кадастровий номер 5120886800:02:003:0125.

Місцезнаходження об’єкту: вулиця Маліновського, 7-є, с. Старокозаче, Білгород-Дністровський район, Одеська область.

Кількість: 1 (одна).

Розмір об’єкту: 1,1 га.

Цільове призначення: J.11.02 Для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості для обслуговування будівель та споруд (міні-коплексу з обробки і зберігання зернових, зернобобових та олійних культур). 

Нормативна грошова оцінка земельної ділянки: 2 130 881,33 грн. (витяг із технічної документації про нормативну грошову оцінку земельної ділянки від 01 жовтня 2018 року № 1021).

Очікувана вартість послуги по виконанню робіт з експертної грошової оцінки: 16 000 грн.

Мета проведення експертної грошової оцінки: визначення ринкової вартості земельної ділянки з метою передачі у приватну власність шляхом продажу.

Вимоги до претендентів для участі у конкурсі: Наявність: відповідної кваліфікації оцінювачів стосовно об’єкта оцінки, що має підтверджуватися чинними кваліфікаційними документами оцінювачів та свідоцтвами про реєстрацію в Державному реєстрі оцінювачів та суб’єктів оціночної діяльності;  досвіду роботи суб’єкта оціночної діяльності у проведенні експертної грошової оцінки земельної ділянки, зокрема подібної земельної ділянки; переліку оцінювачів, які будуть залучені до виконання робіт з оцінки земельної ділянки та підписання звіту про оцінку майна, їх особистого досвіду у проведенні подібної оцінки; письмової згоди оцінювачів, яких буде залучено суб’єктом оціночної діяльності, до виконання робіт з оцінки майна.

     До участі в конкурсі можуть бути допущені суб’єкти оціночної діяльності, які діють на підставі сертифікатів суб’єктів оціночної діяльності, виданих відповідно до Закону України «Про оцінку майна, майнових прав та професійну оціночну діяльність в Україні», якими передбачено здійснення практичної діяльності з оцінки та напрямами оцінки майна та спеціалізаціями у межах цих напрямів, що відповідають об’єкту оцінки.

    Учасникам конкурсу необхідно подати до Старокозацької  сільської ради конкурсну документацію, яка складається з конкурсної пропозиції та підтверджуючих документів. Усі документи та копії документів посвідчуються підписом керівника суб’єкта оціночної діяльності та скріплюються печаткою (для юридичних осіб).

   До підтверджуючих документів віднесено:

- заява на участь у конкурсі;

- копія установчого документа претендента;

- копія кваліфікаційних документів оцінювачів, які працюють у штатному складі та яких буде залучено до проведення оцінки та підписання звіту про експертну грошову оцінку земельної ділянки;

- копія ліцензії на проведення землеоціночних робіт, виданої Держкомземом України;
 - копія сертифіката суб’єкта оціночної діяльності;

- копія свідоцтва про реєстрацію в Державному реєстрі оцінювачів;

- письмові згоди оцінювачів, яких буде залучено претендентом до проведення робіт з оцінки майна та підписання звіту про оцінку майна, завірені їх особистими підписами;

- інформація про претендента (документ, який містить відомості про претендента щодо його досвіду роботи, кваліфікації та особистого досвіду роботи з незалежної оцінки оцінювачів, які працюють у його штатному складі та додатково залучаються ним з незалежної оцінки експертної грошової оцінки земельної ділянки, у тому числі подібної оцінки).

    Конкурсна документація подається у запечатаному конверті з описом підтвердних документів, що містяться в конверті.

На конверті необхідно зробити помітку: «На конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності (із зазначенням назви об’єкту)».

Конкурсну документацію слід подати до Старокозацької сільської ради до 30 грудня 2021 року (включно) за адресою: 67730, Одеська область, Білгород-Дністровський район, село Старокозаче, вул. Соборна, 34.

           Конкурс буде проведено 04 січня  2022 року, о 10.00 годині, у приміщенні сільської  ради за адресою: Одеська область, Білгород-Дністровський район, село Старокозаче, вул. Соборна, 34, сесійний зал.

Телефони для довідок: (04849) 5-04-08.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь