Старокозацька громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Захід до Дня Конституції України.

Дата: 25.06.2021 11:45
Кількість переглядів: 691

 

З метою формування правової культури, виховання громадської свідомості та поваги до Основного закону України 24 червня 2021 року в приміщенні Білгород-Дністровської центральної міської бібліотеки імені М. Горького для підоблікових суб’єктів Білгород-Дністровського міськрайонного відділу філії Державної установи «Центр пробації» в Одеській області було проведено семінар до Дня Конституції України.

 Під час заходу працівники бібліотеки ознайомили присутніх з історичними передумовами прийняття Основного Закону України, прослідкували шлях, пройдений нашою державою від Конституції Пилипа Орлика до прийняття нової Конституції України 28 червня 1996 року. Крім того суб’єктам пробації були продемонстровані у вигляді слайдів розділи з яких складається Конституція України, а також вони мали змогу переглянути документальне відео про голосування та прийняття Основного закону у залі Верховної Ради України.

Наприкінці заходу учасникам презентували  літературу про історію Конституції України, добірки матеріалів про гетьмана України Пилипа Орлика та його першу Конституцію. 


Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь