Старокозацька громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

У зоні довіри

Дата: 29.03.2021 08:46
Кількість переглядів: 816

Фото без описуФото без опису

Сім’я як стійкий соціальний інститут стоїть біля витоків формування особистості. Річ не лише в тім, що виховання в ній є первинним щодо інших суспільних форм виховання, суттєвий чинник полягає в тому, що сімейні виховні взаємини складаються й функціонують на основі близькості людей, їхніх родинних зв’язків, довіри, любові, спільності побуту. Реалізація сім’єю виховних можливостей здійснюється через різні, - зокрема й виховні взаємини, які складаються між її членами. Ці взаємини є взаємодією, під час якої здійснюється трансляція соціального досвіду (знання, уміння, навички, ціннісні орієнтації, сімейні традиції тощо).

5 березня 2021 року з метою  розвитку ефективної взаємодії між членами родини, сприяння в формуванні довірливих взаємин, що позитивно впливає на становлення та ресоціалізацію неповнолітньої під облікової, старшим інспектором Білгород – Дністровського міськрайонного відділу філії Державної установи «Центр пробації» в Одеській області Оленою Кузнецовою та психологом відділу Оленою Чумак, було проведено тренінгове заняття на тему «У зоні довіри» в якому була залучена неповнолітня разом з матір’ю.

В ході заняття розвивали вміння будувати діалогічну взаємодію при вирішенні проблемних ситуацій, за допомогою відеороликів  аналізували види сімейних взаємин та обирали найбільш ефективну модель поведінки. А також за допомогою арт терапевтичної техніки малюнок «Герб сім’ї» вчилися взаємодіяти один з одним  на фоні довірливих взаємин.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь