Старокозацька громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Сесії сільської ради №293-VІІ «Р І Ш Е Н Н Я Про внесення змін та доповнень до рішення сесії сільської ради № 269-УІІ від 13.09.2018 року «Про затвердження структури закладів загальної середньої освіти, закладів дошкільної освіти та культури комунальної власності сільської ради»»

Кількість переглядів: 245
Скликання: VII скликання 2017 року
Сесія: 12 сесія
Тип документу: Сесії сільської ради
Дата прийняття: 08.11.2018
Дата оприлюднення: 28.01.2020
Номер документу: 293-VІІ
Назва документу: Р І Ш Е Н Н Я Про внесення змін та доповнень до рішення сесії сільської ради № 269-УІІ від 13.09.2018 року «Про затвердження структури закладів загальної середньої освіти, закладів дошкільної освіти та культури комунальної власності сільської ради»
Прикріплені файли:
  1. Файл 1 (0.14 МБ)

Відповідно до пункту 5 частини 1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,   заслухавши інформацію начальника управління фінансів Білу І.О. щодо підвищенням мінімальної заробітної плати та тарифів на електричну енергію у 2019 році,  з метою оптимізації структури  закладів загальної середньої освіти  комунальної власності Старокозацької сільської ради ,Старокозацька сільська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

  1. Внести зміни та доповнення до рішення сесії сільської ради № 269-УІІ від 13.09.2018 року «Про затвердження  структури закладів загальної середньої освіти, закладів  дошкільної освіти та культури комунальної власності сільської ради», а саме:

1.1. у додатку № 1 «Старокозацький НВК «загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів-гімназія» зменшити на 0,5 шт.од. «Лаборант», зменшити на 2 шт.од. «Сторож», зменшити на 1 шт.од. «Прибиральник», скоротити 1 шт. од. «Кочегар постійний», скоротити 0,5 шт. од. «Бібліотекар», скоротити 1 шт. од. «Садівник», скоротити 0,5 шт. од. «Фахівець з охорони праці», збільшити на 1 шт. од. «Кочегар сезонний» та викласти додаток №1 у новій редакції

1.2. у додатку № 2 «Козацька загальноосвітня школа І-ІІІ ст.» зменшити на 0,5шт.од. «Прибиральник», збільшити на 0,5 шт.од. «Двірник» та викласти додаток № 2 у новій редакції

1.3. у додатку № 3 «Крутоярівська загальноосвітня школа І-ІІІ ст.» зменшити на 2,25 шт.од. «Прибиральник», збільшити на 0,25 шт.од. «Секретар-друкарка», ввести 1 ш.од. «Двірник» та викласти додаток № 3 в новій редакції.

1.4. у додатку № 4 «Петрівська загальноосвітня школа І-ІІ ст» скоротити 0,5 шт.од. «Садівник», зменшити на 0,5 шт. од. «Прибиральник», скоротити 1 шт.од. «Кочегар постійний»,  та викласти додаток № 4 в новій редакції.

  1. Начальнику відділу освіти, культури, молоді та спорту Величко О.І. довести до відома директорів шкіл про зміну у структурі  закладів загальної середньої освіти.
  2. Контроль за  виконанням  цього  рішення  покласти на постійну комісію з гуманітарних питань (голова  Ганченко О.Р)

« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь