Старокозацька громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Сесії сільської ради №291-VІІ «Р І Ш Е Н Н Я Про створення комунального підприємства «Юридичний департамент реєстрації»»

Кількість переглядів: 280
Скликання: VII скликання 2017 року
Сесія: 12 сесія
Тип документу: Сесії сільської ради
Дата прийняття: 08.11.2018
Дата оприлюднення: 28.01.2020
Номер документу: 291-VІІ
Назва документу: Р І Ш Е Н Н Я Про створення комунального підприємства «Юридичний департамент реєстрації»
Прикріплені файли:
  1. Файл 1 (0.04 МБ)

З метою забезпечення суспільних потреб фізичних та юридичних осіб послугами, пов’язаними з проведенням державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень, державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців, наданням послуг правового та технічного характеру, керуючись ст. 78 Господарського Кодексу України, ст. 17, ст. 25, п. 30 ч. 1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Старокозацька сільська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1.    Створити комунальне підприємство «Юридичний департамент реєстрації».

2. Затвердити Статут комунального підприємства «Юридичний департамент реєстрації» (додається).

3.  Визначити Статутний капітал комунального підприємства «Юридичний департамент реєстрації» в розмірі 1 000 (одна тисяча) гривень 00 коп.

4. Сільському голові Бойку В.В. затвердити кандидатуру Дуди Божени Федорівни- керівника новостворюваного комунального підприємства «Юридичний департамент реєстрації»  та укласти контракт з ним.

5. Доручити призначеному керівнику комунального підприємства «Юридичний департамент реєстрації» провести державну реєстрацію новоствореного комунального підприємства «Юридичний департамент реєстрації»   до 30.11.2018 р.

6. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток,  історичного середовища і благоустрою та з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства, енергозбереження і транспорту (голова – Дубина Михайло Йосипович).


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь