Старокозацька громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Сесії сільської ради №277-VІІ «Р І Ш Е Н Н Я «Про надання дозволу ТОВ «Дністровська вітроелектростанція» на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на умовах довгострокової оренди, терміном на 49 (сорок дев’ять) років, із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, зі зміною цільового призначення, для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування вітрових енергогенеруючих установок (вітрова електростанція на нетрадиційних джерелах енергії) і об'єктів необхідних для їх експлуатації, яка розташована за адресою: Одеська область, Білгород – Дністровський район, Козацька сільська рада, масив № 27, ділянка № 8».»

Кількість переглядів: 213
Скликання: VII скликання 2017 року
Сесія: 11 сесія
Тип документу: Сесії сільської ради
Дата прийняття: 02.10.2018
Дата оприлюднення: 28.01.2020
Номер документу: 277-VІІ
Назва документу: Р І Ш Е Н Н Я «Про надання дозволу ТОВ «Дністровська вітроелектростанція» на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на умовах довгострокової оренди, терміном на 49 (сорок дев’ять) років, із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, зі зміною цільового призначення, для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування вітрових енергогенеруючих установок (вітрова електростанція на нетрадиційних джерелах енергії) і об'єктів необхідних для їх експлуатації, яка розташована за адресою: Одеська область, Білгород – Дністровський район, Козацька сільська рада, масив № 27, ділянка № 8».
Прикріплені файли:
  1. Файл 1 (0.02 МБ)

Керуючись п.34 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.12 ,93, ч. 1 ст.122, ч.2 ст.134 Земельного Кодексу України, ст. 50 Закону України «Про землеустрій», ст. 14 Закону України «Про землі енергетики та правовий режим спеціальних зон енергетичних об’єктів» Постановою Кабінету Міністрів України від 17.10.2012 року № 1051, Законом України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо розмежування земель державної та комунальної власності», розглянувши ТОВ «Дністровська вітроелектростанція», враховуючи висновки та рекомендації постійної комісії з питань  земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток,  історичного середовища і благоустрою та з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства, енергозбереження і транспорту (протокол № 11  від 02.09.2018 рік), Старокозацька сільська рада

 

ВИРІШИЛА:

  1. Надати дозвіл ТОВ «Дністровська вітроелектростанція» на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, площею 0,4652 га, (кадастровий номер: 5120882800:01:002:1153) на умовах довгострокової оренди, терміном на 49 (сорок дев’ять) років, із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, зі зміною її цільового призначення, для розміщення будівництва, експлуатації та обслуговування вітрових енергогенеруючих установок (вітрова електростанція на нетрадиційних джерелах енергії) і об'єктів необхідних для їх експлуатації, яка розташована за адресою: Одеська область, Білгород- Дністровський район, Козацька сільська рада, масив № 27, ділянка № 8.

 

  1. ТОВ «Дністровська вітроелектростанція» у шестимісячний термін замовити в землевпорядній організації проект землеустрою, щодо відведення земельної ділянки на умовах довгострокової оренди, терміном на 49 (сорок дев’ять) років із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, зі зміною її цільового призначення, для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування вітрових енергогенеруючих установок (вітрова електростанція на нетрадиційних джерелах енергії) і об'єктів необхідних для їх експлуатації, та у встановлений законодавством  термін подати на розгляд та затвердження.

 

3.      Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань  земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток,  історичного середовища і благоустрою та з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства, енергозбереження і транспорту (голова Дубина М.Й.).


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь