Старокозацька громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Сесії сільської ради №244-VІІ «Р І Ш Е Н Н Я Про участь Комунального підприємства «Ринок-С» в заснуванні (створенні) Товариства з обмеженою відповідальністю «Старокозацька СЕС»»

Кількість переглядів: 284
Скликання: VII скликання 2017 року
Сесія: 10 сесія
Тип документу: Сесії сільської ради
Дата прийняття: 13.09.2018
Дата оприлюднення: 08.01.2020
Номер документу: 244-VІІ
Назва документу: Р І Ш Е Н Н Я Про участь Комунального підприємства «Ринок-С» в заснуванні (створенні) Товариства з обмеженою відповідальністю «Старокозацька СЕС»
Прикріплені файли:
  1. Файл 1 (0.04 МБ)

Відповідно до ст. ст. 73, 78 Господарського кодексу України, ст.169 Цивільного кодексу України, ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування», Закону України «Про товариства з обмеженою та додатковою відповідальністю», задля забезпечення збалансованого економічного та соціального розвитку території Старокозацької об’єднаної територіальної громади, ефективного використання природних і трудових ресурсів,  Старокозацька сільська рада

 

ВИРІШИЛА :

 

  1. Схвалити участь Комунального підприємства «Ринок-С» в заснуванні (створенні) Товариства з обмеженою відповідальністю «Старокозацька СЕС» із часткою комунального підприємства «Ринок-С» в статутному капіталі ТОВ «Старокозацька СЕС» в розмірі 5%, що в грошовому вираженні становить 50 (п’ятдесят) гривень 00 коп..
  2. Наділити директора Комунального підприємства «Ринок-С» Місаїлову Ганну Олександрівну правом представляти інтереси комунального підприємства «Ринок-С» у загальних зборах учасників ТОВ «Старокозацька СЕС» щодо заснування (створення) ТОВ «Старокозацька СЕС» та підписати від імені комунального підприємства «Ринок-С» Протокол, Статут та інші документи, необхідні для проведення державної реєстрації ТОВ «Старокозацька СЕС», з правом передоручення.
  3. Оприлюднити рішення відповідно до вимог законодавства.
  4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань фінансів, бюджету, планування соціально – економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва (голова – Щербина Ю.І.).

« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь