Старокозацька громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Сесії сільської ради №129-VІІ «Р І Ш Е Н Н Я Про співфінансування Проекту «Придбання спецтехніки та обладнання для КП «Старокозацький сількомунгосп» Старокозацької сільської ради»»

Кількість переглядів: 286
Скликання: VII скликання 2017 року
Сесія: 19 сесія
Тип документу: Сесії сільської ради
Дата прийняття: 12.04.2018
Дата оприлюднення: 30.07.2019
Номер документу: 129-VІІ
Назва документу: Р І Ш Е Н Н Я Про співфінансування Проекту «Придбання спецтехніки та обладнання для КП «Старокозацький сількомунгосп» Старокозацької сільської ради»
Прикріплені файли:
  1. Р І Ш Е Н Н Я сесії 129-VІІ (0.04 МБ)

Керуючись статтями 25, 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до постанови  Кабінету Міністрів України від 04.04.2018 року №  242, з метою  створення умов для надання якісних послуг мешканцям ОТГ в сфері благоустрою,  Старокозацька сільська рада

 

В И Р І Ш И Л А:

 

            1. Затвердити частку внеску Старокозацької об’єднаної територіальної громади (ОТГ) у реалізацію Проекту «Придбання спецтехніки та обладнання для КП «Старокозацький сількомунгосп» Старокозацької сільської ради» у розмірі 80,0 тис. грн. (вісімдесят тисяч гривень), що становить  2 % від загальної кошторисної вартості Проекту.

2. Керівнику Проекту - заступнику голови Старокозацької сільської ради Осматескулу Павлу Вікторовичу у встановленому порядку подати Проект на розгляд  комісії при Мінрегіоні.

          3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну  комісію з питань фінансів, бюджету, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва (голова – Щербина Ю.І.)

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь