Старокозацька громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Сесії сільської ради №55-VІІ «Р І Ш Е Н Н Я Про затвердження Передавального акту Крутоярівської сільської ради»

Кількість переглядів: 264
Скликання: VII скликання 2017 року
Сесія: 17 сесія
Тип документу: Сесії сільської ради
Дата прийняття: 29.01.2018
Дата оприлюднення: 24.07.2019
Номер документу: 55-VІІ
Назва документу: Р І Ш Е Н Н Я Про затвердження Передавального акту Крутоярівської сільської ради
Прикріплені файли:
  1. Р І Ш Е Н Н Я сесії 55-VІІ (0.06 МБ)

Керуючись ст. 25, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 8 Закону України «Про добровільне об’єднання територіальних громад», відповідно до ст. 104, 105, 107 Цивільного кодексу України, Закону України «Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців та громадських формувань», Закону України «Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні», ч. 4 ст. 31 Закону України «Про Національний архівний фонд та архівні установи», Порядку подання фінансової звітності, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 28.02.2000 р. № 419, п. 7 Розділу І Положення про інвентаризацію активів та зобов’язань, затверджену наказом Міністерства фінансів України від 02.09.2014 р. № 879, ч. 4 ст. 3 Розділу XIV Правил організації діловодства та архівного зберігання документів у державних органах, органах місцевого самоврядування, на підприємствах, в установах і організаціях, затверджених наказом Міністерства юстиції України від 18.06.2015  р. № 1000/5, на підставі рішення Старокозацької сільської ради від 14 листопада 2017 року № 2-УІІ «Про початок повноважень депутатів Старокозацької сільської ради», рішення Старокозацької сільської ради від 14 листопада 2017 року № 6-УІІ «Про початок реорганізації Козацької, Крутоярівської та Петрівської сільських рад шляхом приєднання до Старокозацької сільської ради», Старокозацька сільська рада:

 

ВИРІШИЛА:

 

  1. Затвердити Передавальний акт Крутоярівської сільської ради, ЄДРПОУ 04377842, місцезнаходження: вул. 40-річчя Перемоги, 3, с. Крутоярівка, Білгород-Дністровського  району, Одеської області (додається)
  2. Старокозацькому сільському голові Бойку В.В. забезпечити виготовлення копії Передавального акту за правилами, передбаченими законодавством про державну реєстрацію юридичних осіб, для цілей здійснення державної реєстрації припинення Крутоярівської сільської ради як юридичної особи в результаті її реорганізації шляхом приєднання до Старокозацької сільської ради (ЄДРПОУ 04378020, місцезнаходження: вул. Соборна, 34, с. Старокозаче, Білгород-Дністровського  району, Одеської області ).
  3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на  постійні комісії сільської  ради.

« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь