Старокозацька громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Сесії сільської ради №50-VІІ «Р І Ш Е Н Н Я Про впорядкування умов оплати праці в 2018 році»

Кількість переглядів: 290
Скликання: VII скликання 2017 року
Сесія: 16 сесія
Тип документу: Сесії сільської ради
Дата прийняття: 22.12.2017
Дата оприлюднення: 24.07.2019
Номер документу: 50-VІІ
Назва документу: Р І Ш Е Н Н Я Про впорядкування умов оплати праці в 2018 році
Прикріплені файли:
  1. Р І Ш Е Н Н Я сесії 50-VІІ (0.03 МБ)

Відповідно до Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування», статті 6 Закону України «Про відпустки», Постанови Кабінету Міністрів України від 09.03.2006 № 268 «Про впорядкування структури та умов оплати праці працівників апарату органів виконавчої влади, органів прокуратури, судів та інших органів» (з наступними змінами), Старокозацька сільська рада

 

В И Р І Ш И Л А :

 

1. Надавати сільському голові Бойку В.В. щорічні та додаткові відпустки згідно з графіком відпусток працівників сільської ради на 2018 рік.

2. Дозволити сільському голові Бойку В.В. в 2018 році при наданні щорічної відпустки (її частини) одержувати допомогу на оздоровлення в розмірі середньомісячної заробітної плати та допомогу для вирішення соціально-побутових питань в розмірі середньомісячної заробітної плати за умови економії фонду оплати праці.

3.  Дозволити сільському голові Бойку В.В. в 2018 році надавати працівникам  допомогу на оздоровлення в розмірі середньомісячної заробітної плати та допомогу для вирішення соціально-побутових питань в розмірі середньомісячної заробітної плати за умови економії фонду оплати праці.

4. Дозволити в 2018 році сільському голові одержувати щомісячне преміювання в розмірі 150 відсотків посадового окладу і здійснювати своїм розпорядженням щомісячне преміювання працівників сільської ради відповідно до їх особистого вкладу в загальні результати роботи в розмірі не менше 10 відсотків посадового окладу, а також одержувати та здійснювати своїм розпорядженням преміювання до державних і професійних свят та ювілейних дат у 2018 році в межах коштів, передбачених на преміювання та економії фонду оплати праці.

            5. Встановлені виплати проводити в межах затвердженого фонду оплати праці.

            6.  Контроль за  виконанням  цього  рішення  покласти на постійну комісію з питань прав людини, законності, запобігання корупції, регламенту, депутатської етики та місцевої згуртованості (голова  Берлінський О.А.)


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь