Старокозацька громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Сесії сільської ради №47-VІІ «Р І Ш Е Н Н Я Про виготовлення та порядок обліку, зберігання та використання номерних гербових печаток №№ 1 – 3 у виконавчому комітеті Старокозацької сільської ради»

Кількість переглядів: 463
Скликання: VII скликання 2017 року
Сесія: 16 сесія
Тип документу: Сесії сільської ради
Дата прийняття: 22.12.2017
Дата оприлюднення: 24.07.2019
Номер документу: 47-VІІ
Назва документу: Р І Ш Е Н Н Я Про виготовлення та порядок обліку, зберігання та використання номерних гербових печаток №№ 1 – 3 у виконавчому комітеті Старокозацької сільської ради
Прикріплені файли:
  1. Р І Ш Е Н Н Я сесії 47-VІІ (0.04 МБ)

З метою задоволення суспільних потреб, створення та підтримки сприятливого життєвого середовища, необхідного для всебічного розвитку людини, її самореалізації, захисту її прав, надання населенню високоякісних і доступних адміністративних, соціальних та інших послуг на території усіх населених пунктів Старокозацької сільської об’єднаної територіальної громади, а також з метою належного обліку, використання і зберігання печаток та штампів, виключення їх безконтрольного використання, керуючись законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про добровільне об’єднання територіальних громад», «Про нотаріат», «Про свободу пересування та вільний вибір місця проживання в Україні», ураховуючи приписи Правил організації діловодства та архівного зберігання документів у державних органах, органах місцевого самоврядування, на підприємствах, в установах і організаціях, затверджених наказом Міністерства юстиції України від 18.06.2015 року                      № 1000/5, Порядку вчинення нотаріальних дій посадовими особами органів місцевого самоврядування», затвердженого наказом Міністерства юстиції України від 11.11.2011 року   № 3306/5Порядку реєстрації місця проживання та місця перебування фізичних осіб в Україні та зразків необхідних для цього документів, затвердженого наказом Міністерства внутрішніх справ України від 22.11.2012 р. № 1077, Старокозацька сільська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

  1. Затвердити описи та зразки номерних гербових печаток №№ 13, які використовуються у виконавчому комітеті Старокозацької сільської ради (додаток 1).
  2. Виконавчому комітету Старокозацької сільської ради забезпечити можливість здійснення видатків на виготовлення відповідних печаток у сільському бюджеті на 2018 рік.
  3. Доручити заступнику сільського голови Завальному Ю. О. замовити та виготовити номерні гербові печатки у строк до 15 січня 2018 року.
  4. Затвердити Порядок обліку, зберігання та використання номерних гербових печаток у виконавчому комітеті Старокозацької сільської ради (додаток 2).
  5. Затвердити перелік осіб, яким номерні гербові печатки передаються для використання у роботі (додаток 3) та ознайомити їх з цим рішенням під підпис.
  6. Затвердити, що облік номерних гербових печаток №№ 1 – 3, які застосовуються у виконавчому комітеті Старокозацької сільської ради, здійснюється у Журналі обліку печаток та штампів, що застосовується у Старокозацькій сільській раді (далі – Журнал).
  7. Доручити ведення Журналу головному бухгалтеру сільської ради.
  8. Доручити головному бухгалтеру сільської ради протягом п’яти робочих днів з моменту отримання та оприбуткування номерних гербових печаток, передати їх із здійсненням відповідних записів у Журналі особам, визначеним у п. 5 цього рішення.
  9. Встановити, що з моменту отримання кожною особою, визначеною у п. 5 цього рішення, відповідної номерної гербової печатки, персональна відповідальність за зберігання та використання цієї печатки покладається на особу, яка її прийняла.
  10. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію сільської ради з питань прав людини, законності, запобігання корупції депутатської діяльності, етики, місцевої згуртованості та регламенту.(Голова – Берлінський О.А.)

« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь